Färg är livet

vem är lisa linkvarn?

Efter att ha tröttnat på jobbet som utvecklingsingenjör, sadlade jag om och färgar garn på heltid.

Min önskan att ha ett jobb med utveckling och kreativitet i fokus, drog mig till denna verksamhet. Tidigare hade jag tagit upp stickningen efter 25 års uppehåll och nu kom nästa steg. Att arbeta med material och färg gör mig glad!

Namnet Lisa Linkvarn valde jag, då jag tillbringade mina somrar som barn i Linkvarn i Härjedalen, där jag lärde mig sticka av min farmor.

Vad vill vi?

VI VILL INSPIRERA ALLA ATT HANDARBETA!

Genom att ha mjuka, sköna garner i naturmaterial i vackra färger, och dessutom bygga upp en mönsterkatalog, hoppas vi kunna få många som kan njuta av sitt handarbete. Vi satsar på att ha ett varierat sortiment, både ur materialsynpunkt och vad garnerna kan användas till, tex stickning, virkning och vävning. Vi har garn i olika tjocklekar, från 1500m/100g till 220m/100g. Vi hjälper gärna till och försöker inspirera till att använda metoder som gör stickningen roligare.


Vi vill att du kommer tillbaka för mer

Vi jobbar bara med mjuka garner och en bred färgpalett för att skapa en hantverksupplevelse du vill ha mer av. I alla evenemang vi deltar i vill vi att vårt engagemang och kärlek till handarbetet lyser igenom och att du som deltagare lämnar med nyfyllda inspirationslager.


 

VI vill GÖRa DET TILLSAMMANS!

Det är roligt att träffas för att umgås med likasinnade. Det är ännu roligare att göra det och lära sig mer. Lisa Linkvarn ordnar event och kurser, ibland mest för att träffas och ta det lugnt, ibland för att lära sig något.

Om Lisa Linkvarns Kurseri kan du läsa mer genom att följa knappen nedan.

Galleri

Här kan du se lite bilder från våra aktiviteter.

Utforska vår webbutik!

unika handfärgade garner

Allt garn som finns i webbutiken färgas hemma hos Lisa. Vi har ull och silke och blandningar av dessa. 

Vi säljer också stick- och färgrelaterade produkter.

Upptäck stickglädjen med oss

Vi vill inte bara inspirera dig med alla dessa underbara garner som vi säljer på den här sidan och från bilen. Vi ordnar också Stickretreats, Stickcaféer, Kurser etc. Vi samarbetar gärna med dig och olika grupper som vill ordna event tillsammans med Lisa Linkvarn.